VAN / GEVAŞ - Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Orta Mahallesi, 65700 Gevaş/Van
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaç ve ilkeleri doğrultusunda örgün ve yaygın eğitimi kaynaştırarak çağdaş toplumun gerektirdiği bütün bilimsel ve teknolojik yenilikleri toplumla paylaşan ve bu şekilde toplumun kalkınmasını hedefleyen,bölgesinde etkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Gevaş Halk Eğitimi Merkezi olarak, bireyleri özgüven sahibi,  bilgili ve becerili kılmak; onların teknik ve sosyal eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve kendilerinin eğitim faaliyetlerinde aktif görev almalarını sağlamak.   Etkin, verimli ve özverili çalışmak. Kültürümüzü yaşatmak ve geliştirmek. Değişime açık ve yenilikçi olmak. Bilgi ve becerilerimizi sürekli geliştirmek, paylaşmak. En büyük sevincimiz ve coşkumuz başarmaktır.
KALORİFER
ADSL (4 Mbit)
Ulaşım
KURUMUMUZ İLÇE İÇERİSİNDE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. İLÇEMİZE İL MERKEZİNDEN DOLMUŞLAR VE OTOBÜSLER MEVCUTTUR.
İL MERKEZİNE UZAKLIK:40 KM KURUMUMUZ GEVAŞ İLÇE MERKEZİNDEDİR